پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۳ آبان ۱۳۸۸، ۱۰:۱۲

آمریکا کره شمالی را به نقض قطعنامه شورای امنیت متهم کرد

آمریکا کره شمالی را به نقض قطعنامه شورای امنیت متهم کرد

در پی اعلام خبر پیشرفت در برنامه هسته ای کره شمالی دولت اوباما این کشور را متهم به نقض قطعنامه شورای امنیت کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری شینهوا، "یان کلی" سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد که کره شمالی از انجام مذاکرات شش جانبه منصرف شده است.

وی تاکید کرد: کره شمالی یقینا با موفقیت در تامین سوخت هسته ای تاسیسات "یونگ بیون" به تعهدات خود در سال 2005 پایبند نخواهد بود و این کشور قطعنامه شورای امنیت را نقض کرده است.

یان کلی گفت که هدف ما از سرگیری مذاکرات شش جانبه و وجود شبه جزیره کره عاری از سلاح های هسته ای است.

بر اساس اعلام خبرگزاری دولتی کره شمالی، این کشور با موفقیت در تامین سوخت هسته ای تاسیسات "یونگ بیون" توانسته است یک گام دیگر در راستای بازسازی این مرکز بردارد.

در همین حال برخی تحلیلگران این اقدام را در راستای اعمال فشار پیونگ یانگ به آمریکا جهت ادامه مذاکرات دو جانبه ارزیابی می کنند.

پیونگ یانگ اعلام کرده است هر گونه احتمال بازگشت بر سر میز مذاکرات شش جانبه بستگی به نتیجه گفتگوهایش با آمریکا دارد. سخنگوی وزارت خارجه کره شمالی در عین حال خاطرنشان کرد این گفتگوها می تواند نخستین گام برای عملی کردن خواست غرب جهت عاری سازی شبه جزیره کره از سلاح هسته ای باشد.

کد خبر 976771

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha